Transformeer Verwijten in een Relatie naar Krachtige Wensen

Verwijten in een Relatie

Van alle dingen die je naar het hoofd van je partner kunt slingeren, zijn verwijten het meest pijnlijk. Ze vliegen vlijmscherp het hoofd van je partner binnen waar ze hun vernietigende werk doen. Je partner voelt alleen de pijn van het verwijt en het scherpe randje van de veroordeling. In plaats van er iets mee te doen, trekt je partner zich juist terug en gooit de verwijten van zich af.

Voel jij je niet gehoord in jouw relatie?

Niet gehoord voelen in een relatieHeb je ooit het gevoel gehad dat ongeacht hoe luid je spreekt, jouw woorden geen weerklank vinden bij je partner? Dat gevoel van niet gehoord worden in een relatie kan frustrerend en isolerend zijn. Maar wanhoop niet! Dit is jouw moment om verandering teweeg te brengen en ervoor te zorgen dat jouw stem wél gehoord wordt. Samen kunnen we de dynamiek transformeren en een fundament bouwen voor een communicatiestijl waarbij jullie je beide gehoord en gewaardeerd voelen.

Eenzaam zijn

EenzaamEenzaam. Alleen. Koud en kil. Waarom voel je je zo terwijl je iedere dag zoveel mensen om je heen hebt? Ik voel me alleen, maar waarom lijken alle anderen om je heen wel vrolijk en fruitig door het leven te wandelen.

Jezelf verliezen in een relatie

Jezelf verliezen in een relatie

Jezelf verliezen in een relatie. Alles staat in het teken van de ander of van anderen en je voelt je vaker leeg en somber. Je geeft maar en je geeft maar en dat alles in de hoop op het terugkrijgen van een beetje erkenning en aandacht.

Werken aan een relatie

Werken aan een RelatieWerken aan een relatie. Hoe doe je dat eigenlijk en waarom is het nodig? Het leven verandert voortdurend en relaties veranderen mee. We beginnen vaak als geliefden. Alles is lente en alles is fijn.

EFT-Therapie als relatietherapie

EFT als DansEFT therapie. Een therapie die meebeweegt op het ritme van emoties. Partners schuifelen om elkaar heen en draaien ook weer van elkaar weg. Kilte en warmte schuren langs elkaar in een dans van afstand en nabijheid.

Uit elkaar gaan

Uit elkaar gaan… Als je deze zin hardop hebt uitgesproken is het werkelijkheid geworden. Het begin van het einde is nu een reële optie. Misschien maakt het je bang of juist alleen maar opgelucht. Maar wat neem je mee naar de toekomst?

Scheiden of blijven?

Is scheiden lijden of kan het de best mogelijke oplossing zijn in de slechtst mogelijke omstandigheden? In onderstaand artikel zetten we de voor en nadelen op een rijtje en geven we praktische tips die je helpen om een besluit te nemen om te scheiden of niet.

Geen liefde krijgen van partner

Het komt regelmatig voor in relaties. Geen liefde krijgen van je partner. Als het je overkomt voelt het enorm pijnlijk en kun je intens verlangen naar de warmte en genegenheid die er ooit was. In dit artikel leg ik uit hoe het komt dat een van de partners de liefde voor de ander ontzegt en wat je eraan kunt doen.

Omgaan met jaloezie in een relatie

Jaloezie in een relatie. Je weet het zeker: het is een kwestie van tijd voordat zij een ander heeft. Iemand die leuker, mooier en liever is. Iemand die haar wel kan geven wat zij nodig heeft. Iemand die je zo graag zou willen zijn en nooit zal worden.

1
23