Relatietherapie tarieven

Wat kost relatietherapie bij Relatiehuis Rijnmond? De kosten van relatietherapie zijn afhankelijk van het soort therapie.

Soort therapie

Gezinstherapie

Per 75 minuten
€ 95,-

Relatietherapie

Per 75 minuten
€ 95,-

Individuele therapie

Per 60 minuten
€ 75,-

Traject Liever met elkaar

8 sessies
€ 689,-

Traject Tijd voor liefde

12 fysieke sessies en 12 online sessies
€ 1999,-

Traject Relatie APK

3 sessies
€ 285,-

Vergoeding van systeemtherapie en relatietherapie

Systeemtherapie en relatietherapie zijn niet opgenomen in het basispakket, maar kunnen soms worden vergoed vanuit aanvullende verzekeringspakketten, vaak onder het kopje “alternatieve zorg/ behandeling”.

Wilt u meer weten over de vergoeding van relatietherapie vanuit uw aanvullende verzekering? Bekijk dan de website van de LVPW. Hier vindt u meer informatie over de jaarlijkse vergoeding van systeemtherapie en relatietherapie en de maximale vergoeding per sessie. Tot slot is het altijd verstandig om navraag te doen bij uw eigen zorgverzekeraar om zeker te weten of relatietherapie wordt vergoed.

RelatiehuisRijnmond 5217

Recensies

Daniel

"Chris is een erg fijne therapeut die mij op een prettige manier heeft geholpen met de vragen die ik had bij mijn relatie. Met hulp van Chris is het mij gelukt om mijn gedachtes en gevoelens scherp te krijgen, waardoor ik duidelijkheid kreeg en de juiste keuzes kon maken. Chris is bijzonder benaderbaar, maakt snel tijd voor je vrij en is zeer betrokken. Hij zorgt voor een veilige omgeving om je in te uiten. Ik kan hem alleen maar aanraden."

Rachel

"Chris kwam meteen over als een vriendelijke man, die open staat voor beiden partijen zonder oordeel te vellen. Hij probeerde onze communicatiepatronen te ontdekken en bracht onze achtergrond duidelijk in beeld. Hij is van mening dat iemands achtergrond een grote invloed heeft op wie je in het heden bent. Wij kwamen zelf ook tot deze conclusie toen we dit helemaal in beeld brachten en hadden snel onze valkuilen door het licht dat Chris erop scheen. Wij werkten aan onze problemen en we zijn er samen uitgekomen, tegen alle verwachting in! Zonder Chris hadden wij niet gestaan, waar we nu staan. Hier zijn we hem daarom erg dankbaar voor."

Frieda

"Chris is een persoon die je op je gemak stelt. Hij heeft geen oordeel. Hoort de verhalen/argumenten van beide partijen aan. Je voelt en merkt dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Hij gaat terug naar de oorzaak (die in ons geval terug te voeren is naar de jeugd). Ook al is het te laat, toch komt hij met argumenten waar je over na moet denken, eye-openers. Zeer professioneel! Chris, dank je wel voor alle tijd en aandacht!"