IStock 1316201912

Traject ‘Liever met elkaar’

Relatiehuis Rijnmond heeft een intensief traject ontwikkeld van 8 sessies waarin je les krijgt in het vak dat je nooit op school hebt geleerd: Liever met elkaar. Het belangrijkste vak van je leven wordt helder uitgelegd in een traject dat samen een stevige basis vormt voor je relatie.

Wat ga je leren?

 • Je leert de terugkerende patronen in je relatie te herkennen
 • Je leert hoe jouw partner jou kan horen
 • Je leert ontdekken wat je echt nodig hebt in je relatie
 • Je leert om verantwoordelijkheid te nemen en verantwoordelijkheid los te laten
 • Je leert je grenzen te stellen en je partners grenzen te respecteren
 • Je leert jezelf en elkaar te troosten
 • En meer voor een gezonde, liefdevolle relatie

De sessies worden in overleg gepland. Bij het traject hoort een e-book die je gebruikt tijdens de sessies en voor later als naslagwerk. Chris is tijdens het hele traject bereikbaar voor vragen. Het traject Liever met elkaar is er voor iedereen die zichzelf een gelukkige partner gunt

Traject ‘Tijd voor liefde’

Gun jezelf en je partner rustig de tijd om te leren en te ervaren. In 12 maanden bouw je samen je relatie uit en leer je elkaar nog beter kennen. Het traject Tijd voor Liefde bestaat uit 12 fysieke sessies en 12 online sessies.

Wat ga je leren?

 • Je leert waarom je doet wat je doet in je relatie
 • Je leert je eigen en elkaars kwetsbaarheden en krachten kennen
 • Je leert onenigheden te repareren en verantwoordelijkheid te nemen en te dragen
 • Je leert wat het is om je kwetsbaar op te stellen zonder zwak te zijn
 • Je leert opnieuw een definitie te geven aan jezelf en de ander

Het traject Tijd voor liefde is er voor iedereen die al een leuke relatie heeft, maar er nog meer uit wil halen. Eén keer per maand ontmoeten we elkaar live. Bij het traject hoort een e-book die je gebruikt tijdens de sessies en voor later als naslagwerk. Chris is tijdens het hele traject bereikbaar voor vragen.

RelatiehuisRijnmond 5073
RelatiehuisRijnmond 5124

Traject ‘Relatie APK’

In 3 sessies zetten we jullie relatie in het licht en geven we het de aandacht die het verdiend. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor het verdiepen van je relatie.

Wat ga je leren?

 • Je leert waar je staat en waar je naartoe wil
 • Je leert wat er al goed gaat en wat er anders kan
 • Je leert hoe je jezelf kan zijn in verbondenheid

Het traject Relatie APK is er voor iedereen die zijn of haar partner de ultieme aandacht en liefde cadeau wil doen. Bij het traject hoort een e-book die je gebruikt tijdens de sessies en voor later als naslagwerk. Na afloop ontvang je een analyse van de relatie met aandachtspunten.

Recensies

Daniel

"Chris is een erg fijne therapeut die mij op een prettige manier heeft geholpen met de vragen die ik had bij mijn relatie. Met hulp van Chris is het mij gelukt om mijn gedachtes en gevoelens scherp te krijgen, waardoor ik duidelijkheid kreeg en de juiste keuzes kon maken. Chris is bijzonder benaderbaar, maakt snel tijd voor je vrij en is zeer betrokken. Hij zorgt voor een veilige omgeving om je in te uiten. Ik kan hem alleen maar aanraden."

Rachel

"Chris kwam meteen over als een vriendelijke man, die open staat voor beiden partijen zonder oordeel te vellen. Hij probeerde onze communicatiepatronen te ontdekken en bracht onze achtergrond duidelijk in beeld. Hij is van mening dat iemands achtergrond een grote invloed heeft op wie je in het heden bent. Wij kwamen zelf ook tot deze conclusie toen we dit helemaal in beeld brachten en hadden snel onze valkuilen door het licht dat Chris erop scheen. Wij werkten aan onze problemen en we zijn er samen uitgekomen, tegen alle verwachting in! Zonder Chris hadden wij niet gestaan, waar we nu staan. Hier zijn we hem daarom erg dankbaar voor."

Frieda

"Chris is een persoon die je op je gemak stelt. Hij heeft geen oordeel. Hoort de verhalen/argumenten van beide partijen aan. Je voelt en merkt dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Hij gaat terug naar de oorzaak (die in ons geval terug te voeren is naar de jeugd). Ook al is het te laat, toch komt hij met argumenten waar je over na moet denken, eye-openers. Zeer professioneel! Chris, dank je wel voor alle tijd en aandacht!"