Contact

Ben je klaar om de volgende stap te nemen in jullie relatie?  Neem dan contact op via onderstaande formulier of geef gerust een belletje.

 • Recensies

  5/5
  Ik vond het best spannend om te gaan ondanks dat ik wel vaker therapie heb gehad. Chris stelt je gelijk op je gemak en luistert goed. Oordeelt niet en zorgt dat je zelf je eigen oplossingen ontdekt. Mijn 'probleem' lag binnen de familie sfeer en na de sessies heb ik wel duidelijker wat met name mijn eigen patroon is. Dit werkt ook voor het dagelijks leven in andere relaties. Dank je wel voor de begeleiding Chris!
  5/5
  Chris kwam meteen over als een vriendelijke man, die open staat voor beiden partijen zonder oordeel te vellen. Hij probeerde onze communicatiepatronen te ontdekken en bracht onze achtergrond duidelijk in beeld. Hij is van mening dat iemands achtergrond een grote invloed heeft op wie je in het heden bent. Wij kwamen zelf ook tot deze conclusie toen we dit helemaal in beeld brachten en hadden snel onze valkuilen door het licht dat Chris erop scheen. Wij werkten aan onze problemen en we zijn er samen uitgekomen, tegen alle verwachting in! Zonder Chris hadden wij niet gestaan, waar we nu staan. Hier zijn we hem daarom erg dankbaar voor.
  5/5
  Chris is een persoon die je op je gemak stelt. Hij heeft geen oordeel. Hoort de verhalen/argumenten van beide partijen aan. Je voelt en merkt dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Hij gaat terug naar de oorzaak (die in ons geval terug te voeren is naar de jeugd). Ook al is het te laat, toch komt hij met argumenten waar je over na moet denken, eye-openers. Zeer professioneel! Chris, dank je wel voor alle tijd en aandacht!
  Show More