Contact

Ben je klaar om de volgende stap te nemen in jullie relatie?  Neem dan contact op via onderstaande formulier of geef gerust een belletje.

 • Recensies

  5/
  We hebben heel veel aan Chris gehad. Hij heeft een manier laten zien om onze dynamiek te verbeteren en dit heeft heel goed gewerkt. Ik zag er eerst tegenop maar ben achteraf blij dat wij zijn geweest. Bij Chris voel je je op je gemak en kan je over persoonlijke dingen praten. Hij helpt je op een goede manier om een oplossing te vinden.
  5/5
  Chris kwam meteen over als een vriendelijke man, die open staat voor beiden partijen zonder oordeel te vellen. Hij probeerde onze communicatiepatronen te ontdekken en bracht onze achtergrond duidelijk in beeld. Hij is van mening dat iemands achtergrond een grote invloed heeft op wie je in het heden bent. Wij kwamen zelf ook tot deze conclusie toen we dit helemaal in beeld brachten en hadden snel onze valkuilen door het licht dat Chris erop scheen. Wij werkten aan onze problemen en we zijn er samen uitgekomen, tegen alle verwachting in! Zonder Chris hadden wij niet gestaan, waar we nu staan. Hier zijn we hem daarom erg dankbaar voor.
  5/5
  Chris is een persoon die je op je gemak stelt. Hij heeft geen oordeel. Hoort de verhalen/argumenten van beide partijen aan. Je voelt en merkt dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Hij gaat terug naar de oorzaak (die in ons geval terug te voeren is naar de jeugd). Ook al is het te laat, toch komt hij met argumenten waar je over na moet denken, eye-openers. Zeer professioneel! Chris, dank je wel voor alle tijd en aandacht!
  Show More