Relatietherapie Schiedam – Opnieuw verbonden met je partner

Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie in Schiedam om jou en je partner weer dichter bij elkaar te brengen. Ervaren jullie relatieproblemen en wil je hier graag professionele hulp bij? Wij helpen je als er relatie problemen zijn ontstaan, als jullie elkaar kwijt zijn geraakt en je hier samen wil uitkomen.

Zo gáán we samen jullie problemen aanpakken en zorgen we weer dat jullie naar elkaar toe groeien. Iedere relatie is het waard om jullie leven weer positief in te zien, en te stralen als je naar elkaar kijkt.

Samen doorbreken we negatieve patronen

Onze therapeuten weten als geen ander dat we verstrikt kunnen raken in negatieve patronen van gedrag. We raken er zo verstrikt in dat we er zelf geen zicht meer op hebben. Onze ruim ervaren relatietherapeuten helpen jullie hier graag.

Als je bereid bent om hier aan te werken gaan we samen op zoek naar de kern van het probleem. We onderzoeken wat deze negatieve patronen in jullie relatie zijn en hoe hiervoor effectieve oplossingen voor gevonden kunnen worden.

Benieuwd of relatietherapie in Schiedam iets voor jullie is? Plan geheel vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek! Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen. We onderzoeken dan samen of het iets voor jullie is. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Relatietherapie Schiedam: systeem- & EFT therapie

We hebben vaak niet goed zicht op onze eigen patronen en gedrag. Dan kunnen er relatieproblemen ontstaan waar jullie zelf of samen niet meer uit komen. De werkwijze van Relatiehuis Rijnmond is gericht op systeemtherapie en emotionally focused therapy (EFT). Beide therapieën zijn bewezen effectief en al vele koppels zijn met succes hierin voor gegaan.

Individuele therapie is mogelijk

Besluit je om samen of alleen in relatietherapie te gaan? Dan ga je in een veilige omgeving terugvinden wat verloren lijkt te zijn. Ook wanneer je partner (nog) niet mee wil naar therapie, is het erg zinvol om individueel therapie te volgen. Op deze manier leer je:

  • Hoe je zelf veranderingen kan aanbrengen in je relatie
  • Wat jij nodig hebt
  • Hoe jij bepaalde negatieve patronen onbewust in stand houdt

Er is niets mis met het zoeken naar hulp voor de problemen in jullie relatie. Het betekent dat jullie om elkaar geven en de liefde voor elkaar weer willen herontdekken.

De kracht van EFT relatietherapie

Bij Relatiehuis Rijnmond leer je elkaar opnieuw ontdekken en te waarderen middels EFT relatietherapie in Schiedam. Onder begeleiding van een ervaren en betrokken therapeut ga je zoeken naar effectieve oplossingen voor jullie relatieproblemen. De therapeut beweegt mee met jullie proces en is naast de sessies ook altijd bereikbaar voor vragen.

Op zoek gaan naar relatietherapie, is al een belangrijke eerste stap in jullie proces. Dit geeft aan dat jullie om elkaar geven en de liefde voor elkaar weer willen herontdekken.

Relatietherapie in de regio Rijnmond

Wij zijn werkzaam in de regio Rijnmond. Bij Relatiehuis Rijnmond kun je ook terecht voor:

De therapeut in deze regio helpt jullie graag bij het oplossen van jullie relatieproblemen.

Werkwijze: het intakegesprek

Wij gaan te werk middels een effectieve werkwijze. Het telefonische kennismakingsgesprek is de eerste stap. Er wordt een inschatting gemaakt en we spreken over de wensen die je hebt. Ook kijken we of de vraag die je hebt wel past bij de therapie die wij aanbieden.

Daarna is het tijd voor het intakegesprek, waarin we kennis maken met elkaar. Ook worden de verschillende visies over de situatie uitgewisseld en stellen we een plan van aanpak op. Het belangrijkste? Dat het goed voelt en dat de wensen en verwachtingen overeen komen.

De therapeut van het Relatiehuis zorgt voor een veilig therapeutisch klimaat waarbij vertrouwen en respect altijd voorop staan.

Relatietherapie volgens het EFT model

Wij bieden relatietherapie volgens het EFT model. Dit is een bewezen zeer effectieve methode waarbij gedrags- en communicatiepatronen centraal staan. Daarnaast kijken we ook naar emoties, naar wat liefde voor jullie betekent en naar jullie binding.

De eerste stappen zijn gericht op de de-escalatie, waarna duidelijk wordt waarom de problemen in stand houden. Uiteindelijk bevestig en handhaaf je nieuwe gevoelens en ander gedrag.

Relatietherapie Schiedam – de eerste sessie

Het is tijd voor de eerste sessie. Tijdens deze sessie houden we ons voornamelijk bezig met het vaststellen van de doelen en hoe we die doelen gaan bereiken. Tijdens de sessies die volgen blijven we ons richten op deze doelen. Als het nodig is evalueren we tussentijds en sturen we bij.

De relatietherapie in Schiedam kan in sommige gevallen als confronterend en pittig ervaren worden, maar ook ontroerend en bevrijdend.

Kosten van relatietherapie in Schiedam

De kosten van relatietherapie in Schiedam variëren. Ze zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Heb je een voorkeur voor duo therapie? Dat kost per 75 minuten 110-,. Een therapeut per sessie van 75 minuten kost 90-,.

Het voordeel van twee therapeuten is dat je waarschijnlijk minder sessies nodig hebt. Wil je meer weten over de kosten? Neem gerust contact op!

Jarenlange ervaring en expertise

Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek. Een plek waar zowel gezinnen als koppels elkaar opnieuw kunnen leren vinden. Relatiehuis Rijnmond is er voor iedereen die hulp wil bij zijn of haar relatieproblemen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise in relatietherapie weten we hoe relatie in elkaar steken. We hebben ervaren dat niemand bewust zijn of haar relatie kapot wil maken. Iedereen doet wat hij of zij kan en neemt voor zijn of haar doen de best mogelijke beslissing.

Ervaringen van tevreden klanten

Al vele tevreden klanten waren je voor! Zo ook Belinda:

Ik zag er zo tegenop om met iemand over mijn gevoelens en relatie te gaan praten. Maar toen ik eenmaal binnenkwam bij Chris, voelde ik mij direct op mijn gemak. Hij luistert goed, en trekt geen partij. Ook al vond ik het heel moeilijk om mijn gevoelens te verwoorden, hij doorzag heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen.

Hij vertelde mij dan hoe ik mij precies voelde. Ik stelde mij open en als je dat kan in een eerste gesprek dan ben je echt goed. Hij maakte ons bewust van bepaald gedrag en leerde ons hoe we daarmee om moesten gaan. Wij vonden het heel erg prettig en leerzaam en het heeft ons erg goed geholpen.

Maak een afspraak bij de relatietherapeut

Ben je op zoek naar relatietherapie in Schiedam en wil jij weten wat Relatiehuis Rijnmond voor jullie kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek kun je vrijblijvend onderzoeken of relatietherapie iets voor jullie is.

Heb je verder nog vragen en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Neem contact op

IStock 1316201912

Kies op het juiste moment voor relatietherapie

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.