Relatietherapie Capelle aan den IJssel voor jullie

Zoeken jij en je partner relatietherapie in Capelle aan den IJssel? Plan dan een gratis intakegesprek. Zo kunnen we samen onderzoeken of relatietherapie iets voor jullie is, en of jullie er een goed gevoel bij hebben.

In ieder relatie ontstaan problemen en conflicten. Willen jullie hier net zoals vele anderen graag hulp bij van een professional? Zo’n professional vind je bij Relatiehuis Rijnmond. Wij helpen je graag verder bij het herstellen van de banden tussen jullie.

Relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Als je voor Relatiehuis Rijnmond kiest, dan kies je voor de persoonlijke en professionele begeleiding. We gaan dan samen in een veilige omgeving op zoek naar effectieve oplossingen voor jullie relatie.

Relatiehuis Rijnmond geeft jullie nieuwe inzichten om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen.

Opnieuw verbonden met je partner

Niemand wil natuurlijk bewust het gezin of de relatie kapot maken, ook jij niet. Je doet wat je kunt en je neemt de beste beslissing die je je kan bedenken in een bepaalde situatie. Je kunt verstrikt raken in negatieve patronen van gedrag waar je zelf geen zicht meer op hebt.

Het is begrijpelijk dat je in sommige gevallen verstrikt kan raken in negatieve gedragspatronen. Samen zoeken we naar wat deze negatieve patronen in jullie relatie zijn. Vervolgens zoeken we hoe we deze negatieve gedragspatronen kunnen veranderen in positieve gedragspatronen.

Soorten (relatie)therapie

Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond terecht voor de volgende soorten relatietherapie:

  • Relatietherapie gebaseerd op succesvolle methodieken
  • Individuele relatietherapie
  • Systeem of gezinstherapie
  • Individuele systeemtherapie

Gespecialiseerde relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Chris Roos is relatie- en systeemtherapeut bij Relatiehuis Rijnmond. Hij zoekt altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil immers gehoord, gezien en erkend worden. Dat vind je alleen bij de ander. Want de ander ontmoeten, is jezelf kennen.

Vind elkaar terug

Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek. Een plek waar gezinnen en koppels elkaar weer terugvinden en leren kennen. Bij het relatiehuis kun je schuilen, troosten of getroost worden.

Relatietherapie in heel regio Rijnmond

Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond ook terecht voor:

  • Overige plaatsen in regio Rijnmond

Profiteer van de voordelen

Relatietherapeut Chris Roos van Relatiehuis Rijnmond:

  • Is zeer flexibel – kan bij de klant thuis komen, of de klant bij hem
  • Is alle dagen van de week beschikbaar, ook in de avond
  • Is erg betrokken, leeft met jullie mee en wil graag dat jullie relatie slaagt
  • Werkt hechtingsgericht
  • Heeft als motivatie dat er niks blijvend is. Bij anderen in het hart zitten is waar het in het leven om draait. Dit is de basis waar alles bij begint

Tarieven van Relatiehuis Rijnmond

De kosten van relatietherapie in Capelle aan den IJssel zijn afhankelijk van het soort therapie dat je nodig hebt. Bij relatietherapie in Capelle aan den IJssel heb je altijd de keuze uit één of twee therapeuten.

Wanneer je kiest voor twee therapeuten heb je minder sessies nodig. Kies je voor twee therapeuten? Dan zullen deze twee therapeuten altijd een man en een vrouw zijn. Dat werkt het beste tijdens de therapie.

Schakel de hulp in van relatietherapie Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar relatietherapie in Capelle aan den IJssel? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak. Ik help jullie graag met de begeleiding waar jullie op zitten te wachten.

Als je liever eerst een gratis intakegesprek in wil plannen dan is dat geen probleem. Zo kun je ontdekken of de hulp van Relatiehuis Rijnmond de uitkomst is voor jullie. Ik help jullie graag bij het herstellen van de banden.

Neem contact op

IStock 1316201912

Kies op het juiste moment voor relatietherapie

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.