Relatietherapie Capelle aan den IJssel

Woon je in de omgeving van Capelle aan den Ijssel en ben je op zoek naar relatietherapie in Capelle aan den Ijssel? Dan ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres! Misschien zijn er in jouw relatie wel problemen en conflicten ontstaan en wil je hier graag hulp bij van een professional. Zo’n professional vind je bij Relatiehuis Rijnmond. Ze helpen je graag verder bij het herstellen van de banden tussen jullie.

Relatietherapie in Capelle aan den Ijssel

Wanneer je voor relatietherapie in Capelle aan den Ijssel kiest voor de persoonlijke en professionele begeleiding van Relatiehuis Rijnmond, wordt er in een veilige omgeving gezocht naar effectieve oplossingen. Niemand wil natuurlijk bewust het gezin of de relatie kapot maken, ook jij niet. Je doet wat je kunt en je neemt de beste beslissing die je je kan bedenken in een bepaalde situatie. Je kunt verstrikt raken in negatieve patronen van gedrag waar je zelf geen zicht meer op hebt. Ze begrijpen dat je in sommige gevallen verstrikt kunt raken in negatieve gedragspatronen. Samen zoeken jullie naar wat deze negatieve patronen in jullie relatie zijn en hoe ze deze negatieve gedragspatronen kunnen veranderen in positieve gedragspatronen.

Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond terecht voor de volgende soorten relatietherapie:

  • Relatietherapie (methodieken: EFT relatietherapie/ Gottman methode)
  • Individuele relatietherapie

Over Relatiehuis Rijnmond voor relatietherapie in Capelle aan den Ijssel

Chris Roos is relatie- en systeemtherapeut bij Relatiehuis Rijnmond. Hij zoekt altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil immers gehoord, gezien en erkend worden. Dat vind je volgens de relatietherapeut van Relatiehuis Rijnmond alleen bij de ander. Want de ander ontmoeten, is jezelf kennen. Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek waar gezinnen en koppels elkaar weer terugvinden en leren kennen. Bij het relatiehuis kun je schuilen, troosten of getroost worden. Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond ook terecht voor relatietherapie in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Spijkenisse
en Vlaardingen
.

Chris Roos van Relatiehuis Rijnmond:

  • Is zeer flexibel – kan bij de klant thuis komen, of de klant bij hem
  • Is alle dagen van de week dag en nacht beschikbaar
  • Is erg betrokken, leeft met jullie mee en wil graag dat jullie relatie slaagt
  • De motivatie van Chris Roos is dat er niks blijvend is. Bij anderen in het hart zitten is waar het in het leven allemaal om draait. Dit is de basis waar alles bij begint
  • Werkt hechtingsgericht

De kosten van relatietherapie van Relatiehuis Rijnmond

De kosten van relatietherapie in Capelle aan den Ijssel zijn afhankelijk van het soort therapie dat u nodig heeft. Bij relatietherapie in Capelle aan den Ijssel heeft u altijd de keuze uit één of twee therapeuten. Wanneer u kiest voor twee therapeuten heeft u minder sessies nodig. Kies je voor twee therapeuten? Dan zullen deze twee therapeuten altijd een man en een vrouw zijn. Dat werkt het best tijdens de therapie.

Schakel de hulp in van relatietherapie Capelle aan den Ijssel

Denk je dat relatiehuis Rijnmond je kan helpen bij relatietherapie in Capelle aan den Ijssel of bijvoorbeeld in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met de relatietherapeuten zodat ze je kunnen helpen met de begeleiding die jullie zo hard nodig hebben of maak een afspraak. Je kunt ook een gratis intakegesprek inplannen zodat jullie kunnen kijken of de hulp van Relatiehuis Rijnmond de uitkomst is voor jullie. De professionele en ervaren relatietherapeuten helpen jullie graag bij het herstellen van de banden.

Contact opnemen WhatsApp ons