Relatietherapie Capelle aan den IJssel

Woon je in de omgeving van Capelle aan den IJssel en ben je op zoek naar relatietherapie in Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres! Misschien zijn er in jouw relatie wel problemen en conflicten ontstaan en wil je hier graag hulp bij van een professional. Zo’n professional vind je bij Relatiehuis Rijnmond. Ze helpen je graag verder bij het herstellen van de banden tussen jullie.

Relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Wanneer je voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel kiest voor de persoonlijke en professionele begeleiding van Relatiehuis Rijnmond, wordt er in een veilige omgeving gezocht naar effectieve oplossingen. Niemand wil natuurlijk bewust het gezin of de relatie kapot maken, ook jij niet. Je doet wat je kunt en je neemt de beste beslissing die je je kan bedenken in een bepaalde situatie. Je kunt verstrikt raken in negatieve patronen van gedrag waar je zelf geen zicht meer op hebt. Het is begrijpelijk dat je in sommige gevallen verstrikt kan raken in negatieve gedragspatronen. Samen zoeken we naar wat deze negatieve patronen in jullie relatie zijn en hoe we deze negatieve gedragspatronen kunnen veranderen in positieve gedragspatronen.

Soorten (relatie)therapie

Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond terecht voor de volgende soorten relatietherapie:

  • Relatietherapie gebaseerd op succesvolle methodieken
  • Individuele relatietherapie
  • Systeem of gezinstherapie
  • Individuele systeemtherapie

Gespecialiseerde relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Chris Roos is relatie- en systeemtherapeut bij Relatiehuis Rijnmond. Hij zoekt altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil immers gehoord, gezien en erkend worden. Dat vind je volgens de relatietherapeut van Relatiehuis Rijnmond alleen bij de ander. Want de ander ontmoeten, is jezelf kennen. Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek waar gezinnen en koppels elkaar weer terugvinden en leren kennen. Bij het relatiehuis kun je schuilen, troosten of getroost worden. Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond ook terecht voor relatietherapie in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen.

Profiteer van de voordelen

Chris Roos van Relatiehuis Rijnmond:

  • Is zeer flexibel – kan bij de klant thuis komen, of de klant bij hem
  • Is alle dagen van de week beschikbaar, ook in de avond
  • Is erg betrokken, leeft met jullie mee en wil graag dat jullie relatie slaagt
  • Werkt hechtingsgericht
  • De motivatie van Chris Roos is dat er niks blijvend is. Bij anderen in het hart zitten is waar het in het leven om draait. Dit is de basis waar alles bij begint

Tarieven van Relatiehuis Rijnmond

De kosten van relatietherapie in Capelle aan den IJssel zijn afhankelijk van het soort therapie dat u nodig heeft. Bij relatietherapie in Capelle aan den IJssel heeft u altijd de keuze uit één of twee therapeuten. Wanneer u kiest voor twee therapeuten heeft u minder sessies nodig. Kies je voor twee therapeuten? Dan zullen deze twee therapeuten altijd een man en een vrouw zijn. Dat werkt het beste tijdens de therapie.

Schakel de hulp in van relatietherapie Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar relatietherapie in Capelle aan den IJssel? Of naar relatietherapie in de omgeving Rotterdam? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak. Ik help jullie graag met de begeleiding waar jullie op zitten te wachten. Je kan ook eerst een gratis intakegesprek plannen. Zo kun je ontdekken of de hulp van Relatiehuis Rijnmond de uitkomst is voor jullie. Ik help jullie graag bij het herstellen van de banden.

Contact opnemen WhatsApp ons
Neem contact op
06-196 125 30
Whatsapp
Maak een afspraak