Relatietherapie Maassluis

Woon je in of nabij Maassluis of Rotterdam en zijn jij en je partner hard toe aan een relatietherapeut? Dan komt relatietherapie Maassluis of relatietherapie Rotterdam goed van pas. De relatietherapeuten van Relatiehuis Rijnmond begeleiden je graag bij het herstellen van de banden binnen jullie relatie, zodat jullie elkaar weer terugvinden. Heb je vragen over wat de relatietherapeuten van Relatiehuis Rijnmond voor jullie kunnen betekenen? Plan dan een intakegesprek of maak een afspraak. Ze staan je graag te woord.

Relatietherapie in Maassluis bij Relatiehuis Maassluis

Wanneer je er voor kiest om jullie tijdens dit proces te laten begeleiden door de professionals van relatietherapie Maassluis of relatietherapie Rotterdam, maak je een hele goede keuze. Dan zoeken jullie samen met de relatietherapeut van Relatiehuis Rijnmond naar effectieve oplossingen voor de problemen binnen jullie relatie. Jullie kiezen er beide natuurlijk niet bewust voor om de banden tussen jullie en in jullie gezin te verstoren, dat begrijpen zij heel goed. Je doet nou eenmaal je best en je neemt de beslissingen die volgens jou het beste zijn in deze situatie. Soms komt het voor dat je verstrikt raakt in een bepaald patroon. Een negatief patroon van gedrag waar je zelf de hand niet meer over hebt. De kans bestaat dat je blijft hangen in dit negatieve patroon en de relatietherapeuten helpen je graag bij het doorbreken van dit patroon.

De kosten van relatietherapie Maassluis

Je bent vast benieuwd naar de kosten van relatietherapie Maassluis. De kosten van relatietherapie Maassluis zijn afhankelijk van een aantal factoren, dus deze relatietherapie kost niet voor iedereen het zelfde. Zo zijn de kosten afhankelijk van het soort therapie dat je nodig hebt en van het aantal relatietherapeuten die jullie nodig hebben. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je te laten begeleiden door twee relatietherapeuten, het is maar net wat je voorkeur heeft. Wanneer je je laat begeleiden door twee relatietherapeuten in Maassluis, heb je minder sessies nodig van relatietherapie in Maassluis. Dan word je geholpen door een mannelijke en een vrouwelijke relatietherapeut. Uit onze ervaringen blijkt namelijk dat de begeleiding door een mannelijke en een vrouwelijke relatietherapeut het gehele proces ten goede komt.

Je kunt bij Relatiehuis Rijnmond terecht voor de volgende soorten relatietherapie:

  • Relatietherapie (methodieken: EFT relatietherapie/ Gottman methode)
  • Individuele relatietherapie

Over Relatiehuis Rijnmond

Wanneer je kiest voor relatietherapie in Maassluis ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres. Relatiehuis Rijnmond is opgericht door Chris Roos. Chris Roos is relatietherapeut en systeemtherapeut en zoekt altijd naar de verbindingen tussen mensen, want we willen natuurlijk allemaal gehoord, gezien en erkend worden. Volgens Chris Roos vind je dit alleen bij je partner. Je partner ontmoeten is namelijk jezelf kennen of leren kennen. Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uiteindelijk uit te groeien tot een veilige plek waar koppels en gezinnen elkaar weer helemaal kunnen terugvinden. Hier kun je troosten of getroost worden en schuilen. Je kunt hier naast voor relatietherapie in Maassluis ook terecht voor relatietherapie in RotterdamBarendrechtSchiedamSpijkenisse
en Vlaardingen.

Bij relatietherapie in Maassluis van Relatiehuis Rijnmond kun je op het volgende rekenen:

  • Is zeer flexibel – kan bij de klant thuis komen, of de klant bij hem
  • Is alle dagen van de week dag en nacht beschikbaar
  • Is erg betrokken, leeft met jullie mee en wil graag dat jullie relatie slaagt
  • De motivatie van Chris Roos is dat er niks blijvend is. Bij anderen in het hart zitten is waar het in het leven allemaal om draait. Dit is de basis waar alles bij begint
  • Werkt hechtingsgericht

Schakel relatietherapie in Maassluis in

Ben je overtuigd van de kennis en ervaring die de relatietherapeuten van Relatiehuis Rijnmond hebben? Wanneer je kiest voor begeleiding van de relatietherapeuten van Relatiehuis Rijn, kies je voor persoonlijke en professionele begeleiding wat betreft relatietherapie in Maassluis. Ze staan je graag bij tijdens deze moeilijke periode in jullie relatie en helpen jullie graag bij het herstellen van de banden. Wil je meer weten over wat relatietherapie Maassluis je te bieden heeft? Plan dan een gratis intakegesprek in! Na dit gesprek zul je zeker weten of relatietherapie in Maassluis wat voor jullie is. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken zodat jullie zo snel mogelijk professionele hulp zullen krijgen die jullie nodig hebben. Hebben jullie nog vragen aan de relatietherapeuten? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

IStock 1316201912

Kies op het juiste moment voor relatietherapie

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.