Relatietherapie in Rotterdam

Ervaar jij problemen in je relatie? Heb je twijfels of kom je er samen niet meer uit? Heb jij het gevoel dat de banden met je naasten en/of geliefde knellen of scheuren? En ben je daarom op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Het Relatiehuis Rijnmond is er dan voor jou: wij willen jou helpen, om dat wat kwetsbaar is, te verbinden aan kracht en nieuwe mogelijkheden. Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek waar zowel gezinnen als partners elkaar opnieuw kunnen leren vinden. Het is al een hele stap om hulp te zoeken om te werken aan je relatie: dit geeft aan dat je relatie veel voor je betekent en dat je samen wilt ontdekken of de liefde jullie problemen kan overwinnen. Ben je dus op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Bekijk dan gerust de mogelijkheden bij Relatiehuis Rijnmond.

Relatiehuis Rijnmond

Bij Relatiehuis Rijnmond staan de verbindingen tussen mensen centraal: elk mens wil gehoord, gezien en erkend worden. Daarom is de relatietherapie in Rotterdam erop gericht om mensen bij te staan in het samen zoeken naar effectievere oplossingen voor de problemen of twijfels. Het Relatiehuis Rijnmond is een veilige plek, waar zowel gezinnen als koppels elkaar opnieuw kunnen leren vinden en samen te onderzoeken hoe zij hun pad willen bewandelen. Het is een plek om te schuilen, te troosten en om getroost te worden: wij bieden jullie een veilige omgeving om aan oplossingen te werken en om terug te vinden wat verloren lijkt te zijn. Wij maken gebruik van bewezen therapie├źn en werkwijzen, zoals systeemtherapie en emotionally focused therapy, waar al vele koppels met succes in voor zijn gegaan.

Voor wie?

Iedereen is welkom bij Relatiehuis Rijnmond. Wanneer er problemen zijn in een relatie, dan is hulp zoeken de eerste stap om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om problemen in een liefdesrelatie, problemen in het gezin of problemen in een samengesteld gezin: Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie in Rotterdam om samen in een veilige omgeving naar oplossingen te zoeken. Relatietherapie kan jullie een zeer positieve bijdrage leveren. Samen met de therapeuten van Relatiehuis Rijnmond gaan jullie op zoek naar terugkerende patronen en ontdekken jullie samen hoe de problemen zijn ontstaan. Relatietherapie bij Relatiehuis Rijnmond kan ingezet worden bij veel verschillende problemen, zoals vervreemding van elkaar, seksuele problemen, depressie, gebrek aan intimiteit binnen de relatie en onvrede met elkaar. Ook wanneer je partner (nog) niet mee wil naar relatietherapie, ben je welkom bij Relatiehuis Rijnmond. Het kan zeer zinvol zijn om alleen vast te kijken wat je zelf kunt doen om veranderingen in je relatie aan te brengen. Relatiehuis Rijnmond is zeer betrokken en staat 24/7 voor jou klaar!

Interesse?

Heb jij interesse in relatietherapie in Rotterdam? Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie zowel bij jou thuis als in onze veilige omgeving. Bekijk gerust onze tarieven en neem contact met ons op om een afspraak te maken. In een gratis intakegesprek beantwoorden we graag al je vragen, zodat jullie kunnen vaststellen of relatietherapie iets voor jullie is. Wij leven met jou mee en willen graag helpen om jullie relatie te laten slagen.

Contact opnemen WhatsApp ons
Neem contact op
06-196 125 30
Whatsapp
Maak een afspraak