Relatietherapie in Rotterdam

Ervaar jij problemen in je relatie? Heb je twijfels of kom je er samen niet meer uit? Heb jij het gevoel dat de banden met je naasten en/of geliefde knellen of scheuren en ben je daarom op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Het Relatiehuis Rijnmond is er dan voor jou: wij willen jou helpen, om dat wat kwetsbaar is, te verbinden aan kracht en nieuwe mogelijkheden. Relatiehuis Rijnmond is opgezet om uit te groeien tot een veilige plek waar zowel gezinnen als partners elkaar opnieuw kunnen leren vinden. Het is al een hele stap om hulp te zoeken om te werken aan je relatie: dit geeft aan dat je relatie veel voor je betekent en dat je samen wilt ontdekken of de liefde jullie problemen kan overwinnen.

Ben je op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Bekijk dan gerust de mogelijkheden bij Relatiehuis Rijnmond.

Voor wie is de EFT relatietherapie in Rotterdam?

Iedereen is welkom bij Relatiehuis Rijnmond. Wanneer er problemen zijn in een relatie, dan is hulp zoeken de eerste stap om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om problemen in een liefdesrelatie, problemen in het gezin of problemen in een samengesteld gezin: Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie in Rotterdam om samen in een veilige omgeving naar oplossingen te zoeken. Relatietherapie kan jullie een zeer positieve bijdrage leveren. Samen met de therapeuten van Relatiehuis Rijnmond gaan jullie op zoek naar terugkerende patronen en ontdekken jullie samen hoe de problemen zijn ontstaan. Relatietherapie bij Relatiehuis Rijnmond kan ingezet worden bij veel verschillende problemen, zoals vervreemding van elkaar, seksuele problemen, depressie, gebrek aan intimiteit binnen de relatie en onvrede met elkaar.

Professionele relatietherapie aan huis in Rotterdam

In sommige gevallen kan het fijn zijn om de sessies bij jullie thuis plaats te laten vinden. Hier voelen jullie je immers op jullie gemak, waardoor het makkelijker wordt om jullie gevoelens naar elkaar uit te spreken. Jullie zijn immers op een voor jou veilige plek. In dit soort gevallen kan Chris van Relatiehuis Rijnmond altijd bij jullie thuis langskomen. Er is in overleg veel mogelijk!

Wanneer de banden met onze naasten en geliefden knellen of scheuren, worden we angstig, verdrietig of gewoon boos. Het Relatiehuis Rijnmond wil helpen, om dat wat kwetsbaar is te verbinden aan kracht en nieuwe mogelijkheden.

Relatietherapie voor de regio Rijnmond

Voor relatietherapie in de regio Rijnmond ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres. Woon je bijvoorbeeld in https://www.relatiehuisrijnmond.nl/relatietherapie-capelle-aan-den-ijssel/, Schiedam, Maassluis of https://www.relatiehuisrijnmond.nl/relatietherapie-vlaardingen/? Relatietherapeut Chris helpt jou en je partner graag verder in de regio Rijnmond! Ontdek elkaar opnieuw en werk met behulp van de therapeut aan jullie relatie.

Het intakegesprek

We vertellen je graag meer over de werkwijze. Voorafgaand aan het intakegesprek vindt er een telefoongesprek plaats met de therapeut. Dit is de eerste kennismaking waarin een eerste inschatting gemaakt wordt. Wat is je vraag en past deze vraag bij het aanbod aan behandelingen? Daarna vindt het intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek maken jullie en de therapeut kennis met elkaar en worden de vragen en visies uitgewisseld. Ook wordt het plan van aanpak tijdens dit gesprek opgesteld.

Sessies volgens het EFT model

Blijkt uit het intakegesprek dat de relatietherapie die wij bieden bij je past? Dan vinden de sessies plaats. Tijdens de eerste sessies volgens het EFT model worden de doelen besproken. Wat willen we bereiken middels de relatietherapie en hoe gaan we deze doelen realiseren? We werken aan de doelen en evalueren regelmatig. De sessies zijn ontroerend en bedrijvend, maar kunnen ook als pittig en confronterend ervaren worden. We zorgen er te allen tijde voor dat jij je in een veilig therapeutisch klimaat bevindt. Hierbij staan vertrouwen en wederzijds respect altijd centraal.

Er is niets mis met het zoeken naar hulp voor de problemen in jullie relatie. Het betekent dat jullie om elkaar geven en de liefde voor elkaar weer willen herontdekken..

Een veilige plek om elkaar te hervinden

Bij Relatiehuis Rijnmond staan de verbindingen tussen mensen centraal: elk mens wil gehoord, gezien en erkend worden. Daarom is de relatietherapie in Rotterdam erop gericht om mensen bij te staan in het samen zoeken naar effectievere oplossingen voor de problemen of twijfels. Het Relatiehuis Rijnmond is een veilige plek, waar zowel gezinnen als koppels elkaar opnieuw kunnen leren vinden en samen te onderzoeken hoe zij hun pad willen bewandelen. Het is een plek om te schuilen, te troosten en om getroost te worden: wij bieden jullie een veilige omgeving om aan oplossingen te werken en om terug te vinden wat verloren lijkt te zijn. Wij maken gebruik van bewezen therapieën en werkwijzen, zoals systeemtherapie en emotionally focused therapy (EFL), waar al vele koppels met succes voor zijn gegaan.

De kosten van relatietherapie in Rotterdam

De kosten van de relatietherapie in Rotterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren. De soort therapie die je kiest, en of je kiest voor duo therapie of één therapeut per sessie. Heb je een systeem- of gezinstherapie nodig en zijn er kinderen onder de 18 bij betrokken? Dan werken wij altijd met twee therapeuten. Zodoende weten we zeker dat je de beste hulp krijgt die je maar kunt krijgen. Iedereen in het gezin moet immers optimaal gezien en gehoord worden.

Lovende recensies

De recensies van Relatiehuis Rijnmond zijn lovend. Chris heeft al vele stellen geholpen om elkaar weer terug te vinden. “Chris heeft ons vanaf moment “0” van onze crisis bijgestaan. Wij hebben een hele moeilijke periode door gemaakt en zijn erg blij dat Chris ons heeft geholpen. Hij is zeer betrokken, oprecht geïnteresseerd, respecteerde ons beiden en koos geen partij.”

Maak een afspraak voor relatietherapie bij Relatiehuis Rijnmond

Heb jij interesse in relatietherapie in Rotterdam? Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie zowel bij jou thuis als in onze veilige omgeving. Bekijk gerust onze tarieven en neem contact op voor een afspraak. In een gratis intakegesprek beantwoorden we graag al je vragen, zodat jullie kunnen vaststellen of relatietherapie iets voor jullie is. Wij leven met jou mee en willen graag helpen om jullie relatie te laten slagen.

Contact opnemen WhatsApp ons
Neem contact op
06-196 125 30
Whatsapp
Maak een afspraak