Recensies

Kitty & Rene

"Wij hadden serieuze relatieproblemen waarbij hulp nodig was. We gingen op zoek naar een relatie therapeut. Ons werd Relatiehuis Rijnmond aanbevolen. Daar hebben we na een intake gesprek 6 gesprekssessies van ruim een uur gehad van april tot en met juni 2024. Onze therapeut Chris Roos vonden wij behalve een prettig persoon ook uiterst deskundig als het ging om onze problemen eens goed te analyseren en duidelijk te maken en de achtergronden en oorzaken helder te krijgen. Daarbij schetste Chris regelmatig de valkuilen van ons beider gedrag naar elkaar hetgeen onze emotionele blauwe (pijn) plekken die wij beide hebben openbaarde. We kregen een lesboek mee waarin diverse methoden werden vermeld hoe om te gaan met elkaar ..

Ook deden we onder zijn begeleiding een intensieve luisteroefening die, hoewel niet eenvoudig, wel erg nuttig was en ook nog steeds is. We zijn inmiddels nu meer bij elkaar betrokken en doen ons best om zijn wijze lessen dagelijks in acht te nemen. Over een half jaar kijken we nog eens hoe het ons gegaan is in onze relatie ..

Kortom , we zijn bijzonder tevreden met zijn begeleiding in dit relatie-verbeter traject. We kunnen dan ook iederen die in gelijke relatieproblemen verkeert zijn diensten aanbieden."

Daniel

"Chris is een erg fijne therapeut die mij op een prettige manier heeft geholpen met de vragen die ik had bij mijn relatie. Met hulp van Chris is het mij gelukt om mijn gedachtes en gevoelens scherp te krijgen, waardoor ik duidelijkheid kreeg en de juiste keuzes kon maken. Chris is bijzonder benaderbaar, maakt snel tijd voor je vrij en is zeer betrokken. Hij zorgt voor een veilige omgeving om je in te uiten. Ik kan hem alleen maar aanraden."

Rachel

"Chris kwam meteen over als een vriendelijke man, die open staat voor beiden partijen zonder oordeel te vellen. Hij probeerde onze communicatiepatronen te ontdekken en bracht onze achtergrond duidelijk in beeld. Hij is van mening dat iemands achtergrond een grote invloed heeft op wie je in het heden bent. Wij kwamen zelf ook tot deze conclusie toen we dit helemaal in beeld brachten en hadden snel onze valkuilen door het licht dat Chris erop scheen. Wij werkten aan onze problemen en we zijn er samen uitgekomen, tegen alle verwachting in! Zonder Chris hadden wij niet gestaan, waar we nu staan. Hier zijn we hem daarom erg dankbaar voor."

Frieda

"Chris is een persoon die je op je gemak stelt. Hij heeft geen oordeel. Hoort de verhalen/argumenten van beide partijen aan. Je voelt en merkt dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Hij gaat terug naar de oorzaak (die in ons geval terug te voeren is naar de jeugd). Ook al is het te laat, toch komt hij met argumenten waar je over na moet denken, eye-openers. Zeer professioneel! Chris, dank je wel voor alle tijd en aandacht!"

Judith

“Na de breuk met mijn partner, viel ik in een diep donker gat. Ik wist niet dat mijn hart letterlijk zo’n pijn kon doen. Via een kennis kwam ik bij het Relatiehuis terecht en dat voelde gelijk goed. Ik heb er veel geleerd over de relatie met mijn ex en over mezelf. Langzaam begon ik weer zelfvertrouwen te krijgen en kon ik het leven weer aan."

P & J

“We stonden echt op een breekpunt toen we bij het Relatiehuis begonnen. De terugkerende ruzies en alle gekkigheid hadden ons geestelijk gesloopt. De therapie was soms zwaar, maar achteraf echt de moeite waard. Waarmee ik niet wil zeggen dat het een wondermiddel is geweest, want we hebben nog steeds onze aanvaringen. Het verschil is, dat we het sneller doorhebben en van elkaar weten wat we echt nodig hebben.”

Nanda

“Nooit oordelend of veroordelend en het gevoel dat er echt iemand naar ons luisterde. Dat hebben we echt als helpend ervaren. Als partner van een alcoholist verwacht je afkeuring, maar bij het Relatiehuis werden we serieus genomen en konden we werken aan het stuk dat voor ons belangrijk was.”

IStock 1316201912

Het verbeteren van je relatie kan altijd!

Het willen verbeteren van een relatie betekent dat jullie om elkaar geven en willen investeren in elkaar. Relatiehuis Rijnmond is er om jullie te helpen bij problemen in een relatie, maar ook als het juist wél goed gaat en jullie nog meer naar elkaar willen groeien.