Relatietherapie in Delft

Ervaar je problemen in je relatie en zoek je een goede relatietherapeut en kom je uit omgeving Delft? Bij Relatiehuis Rijnmond helpen wij je heel graag verder. Het inschakelen van hulp in de vorm van relatietherapie is een grote stap, en dat begrijpen wij bij Relatiehuis Rijnmond heel goed. Wij staan daarom voor jullie klaar om samen te onderzoeken of de twijfels die jullie hebben overwonnen kunnen worden.

Relatietherapie Delft: voor wie is het?

Natuurlijk is iedereen welkom bij Relatiehuis Rijnmond, maar voor wie zou het nu echt nuttig kunnen zijn? Wij zijn gespecialiseerd in relatietherapie en gezinstherapie. Voor verschillende problemen binnen relationele sferen kan je dus bij ons aankloppen. Relatiehuis Rijnmond biedt relatietherapie in Delft om samen in een veilige omgeving naar oplossingen te zoeken waar zowel gezinnen als partners elkaar opnieuw leren vinden.

Bij Relatiehuis Rijnmond werken wij met de bekende EFT techniek. EFT in relatietherapie staat erom bekend dat het een zeer positieve bijdrage kan leveren. Bij EFT ga je samen met een van onze relatietherapeuten op zoek naar terugkerende patronen. Daarnaast ontdek je samen hoe verschillende problemen ontstaan zijn. EFT is werkzaam bij veel verschillende problemen, zoals:

 • Vervreemding van elkaar
 • Seksuele problemen
 • Depressie
 • Gebrek aan intimiteit binnen de relatie
 • Geen liefde meer voelen voor je partner
 • Twijfels of je wel verder wil met elkaar
 • Gebrek aan vertrouwen

Hoe vind ik een goede relatietherapeut

Een goede relatietherapeut vinden is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel relatietherapeuten, en ze beloven allemaal snelle hulp en mooie resultaten. Ze grossieren in lidmaatschappen met klinkende namen die hun kundigheid moeten bevestigen. Vele stickers kleven op hun websites om hun betrouwbaarheid aan te tonen. Maar zegt dat iets? Ben je beter af bij een psycholoog of psychiater, een coach of een healer?

Onderzoek toont aan dat er verschillende factoren zijn die de kans op succesvolle therapie vergroot. Een van de belangrijkste factoren is het contact tussen jou en je therapeut. Wanneer je je op je gemak voelt bij je therapeut is er een grotere kans op een goede afloop. De relatie tussen jou en je therapeut bepaald namelijk voor maar liefst 30% van de slagingskans. Bij Relatiehuis Rijnmond focussen wij dus vooral op de band tussen de therapeut en onze cliënten. Het model of de soort therapie die de therapeut gebruikt is voor 15% bepalend voor het behalen van je doelen. Dat is evenveel als je hoop en verwachtingen, die samen 15% vormen. Tot slot is er een gedeelte van 40% extratherapeutisch. Dat zijn de omstandigheden waar je geen vat op hebt, maar die je simpelweg overkomen. Relatiehuis Rijnmond helpt je graag als relatietherapeut in Delft.

Vuistregels bij het zoeken naar een goede relatietherapeut

 • Een goede relatietherapeut neemt eerst de tijd om kennis met jullie te maken, voor dat hij of zij aangeeft te kunnen helpen.
 • Een goede relatietherapeut verkoopt niet voor een appel en een ei zijn therapie, omdat hij of zij de waarde van goede therapie onderkent.
 • Een goede relatietherapeut is iemand bij wie je een klik voelt, iemand die naar jullie kan luisteren zonder oordeel.
 • Een goede relatietherapeut is eerlijk over de verwachtingen en durft ook nee te zeggen als hij of zij denkt de verwachtingen niet waar te kunnen maken.
 • Iemand bij wie je je op je gemak voelt en bij wie je open en eerlijk over alles durft te praten.

Vrijblijvende intake in Delft voor relatietherapie

Omdat wij de focus dus leggen op de relatie tussen jou en de therapeut, is het erg belangrijk dat je een klik voelt met de therapeut tijdens de eerste sessie. Om deze reden bieden wij gratis intakegesprekken aan, zodat je kan kijken of die match er is. Voor deze intake bellen wij je ook nog om je vragen door te spreken. Zo kijken we of er relatietherapie überhaupt een mogelijkheid voor je is. Als dit het geval is, bespreken we onze werkwijze.

Maak nu een afspraak voor EFT relatietherapie in Delft

De eerste stap zetten naar het zoeken van hulp is altijd moeilijk, maar onthoudt, er is helemaal niets mis met hulp zoeken voor problemen in jullie relatie. Het is juist een teken dat jullie nog om elkaar geven, en dat jullie niet zomaar willen opgeven. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan, zodat jullie de liefde voor elkaar weer kunnen herontdekken.

Bekijk gerust onze tarieven en neem contact op voor het direct maken van een afspraak.

Wil je vragen of het direct effect heeft? Of wil je vragen wat je kunt verwachten? Je zult merken dat al je vragen beantwoord worden tijdens ons (gratis) intakegesprek. Zo kunnen jullie vaststellen of relatietherapie iets voor jullie is. Wij leven met jou mee en willen graag helpen om jullie relatie te laten slagen.

Neem contact op

IStock 1316201912

Kies op het juiste moment voor relatietherapie

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.