Op zoek naar relatiebemiddeling?

Loopt jouw relatie niet meer zo lekker en ben je op zoek naar persoonlijke huwelijksbemiddeling? Ervaar je problemen in je liefdesrelatie, gezinsrelatie of samengestelde gezinsrelatie? En ben je daarom op zoek naar relatiebemiddeling? Dan ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in relatietherapie en bij ons kun je terecht wanneer je op zoek bent naar persoonlijke relatiebemiddeling. Bij ons staan de verbindingen tussen mensen centraal en samen met jou gaan we op zoek naar de problemen in jullie relatie en wat hier de oplossingen voor kunnen zijn. Elk mens wil gezien, gehoord en erkend worden en niemand wil bewust zijn of haar relatie kapot maken. Hulp zoeken bij relatieproblemen is een hele belangrijke eerste stap, die aangeeft dat jullie om elkaar geven en er samen uit willen komen.

Relatiebemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond

Relatiehuis Rijnmond is een veilige omgeving waar iedereen welkom is. Of er nu problemen zijn ontstaan in jullie liefdesrelatie of dat er problemen zijn in een gezinssituatie: voor elk soort relatieproblemen ben je welkom voor relatiebemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond. De therapeuten van Relatiehuis Rijnmond hebben als missie om mensen bij te staan in het samen zoeken naar effectievere oplossingen voor problemen en het terug vinden van wat verloren lijkt te zijn. Hierdoor is Relatiehuis Rijnmond uitgegroeid tot een plek waar mensen kunnen schuilen, elkaar kunnen troosten en om getroost te worden. Daarnaast zijn er verschillende therapeuten werkzaam bij Relatiehuis Rijnmond, die elk hun eigen kunde en kennis delen zodat relatiebemiddeling of huwelijksbemiddeling laagdrempeliger wordt.

Werkwijze voor relatiebemiddeling

Uit ervaring weten onze therapeuten dat we verstrikt kunnen raken in negatieve patronen van gedrag, waar we zelf geen zicht meer op hebben. Wanneer je kiest voor relatiebemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond gaan we samen op zoek naar deze patronen en hoe deze patronen problemen in jullie relatie kunnen veroorzaken. Daarbij maken we gebruik van bewezen effectieve therapieën, zoals systeemtherapie en emotionally focused therapy. Tijdens relatiebemiddeling gaan we aan de slag met problemen binnen jullie relatie, zoals vervreemding van elkaar, depressie, seksuele problemen, gebrek aan intimiteit binnen de relatie, onvrede met elkaar of andere problemen. Voor relatiebemiddeling hoef je niet altijd met z’n tweeën te zijn. Wanneer je partner of een gezinslid (nog) niet mee wil, dan is het ook erg zinvol om individuele therapie te volgen. Op deze manier kun je onderzoeken op welke manier je zelf veranderingen in je relatie kan aanbrengen, wat jij nodig hebt en hoe jij je kunt openstellen voor een relatie die bevredigend en duurzaam is.

Maak gerust een afspraak voor relatiebemiddeling of huwelijksbemiddeling

Ervaar jij problemen in je relatie en ben je daarom op zoek naar relatiebemiddeling? En ben je benieuwd naar de kosten van relatiebemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond? Bekijk dan gerust onze tarieven. Heb jij interesse in relatiebemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond en wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen om je vragen te verduidelijken en om vast te stellen of relatiebemiddeling of huwelijksbemiddeling bij Relatiehuis Rijnmond iets voor jullie is.

Neem contact op

IStock 1316201912

Kies op het juiste moment voor relatietherapie

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.