Stephan en Patricia

5/5

Onze relatie zat vast en kwamen er samen niet meer uit. We hebben talloze keren geprobeerd er samen uit te komen maar het wilde maar niet lukken. Opgeven doe je natuurlijk ook niet zomaar.

Ik stelde een relatietherapeut voor, eigenlijk is dat iets waar je niet zomaar aan denkt. Na zoeken op internet kwamen we bij Chris uit, Relatiehuis Rijnmond.

Afspraak gemaakt en na de gratis introductieles waren we beide al positief en werden onze problemen van beide kanten al snel duidelijk.

Daarna hebben we een aantal sessies gevolgd en kunnen we er zeer positief op terugkijken. We zijn dankzij Chris weer gelukkig en happy met elkaar. Kortom, dit heeft onze relatie echt geholpen en zijn we zeer tevreden. Dus mensen geef niet zomaar op, kom je er zelf niet uit, denk eens na over relatietherapie.

Belinda

5/5

Ik zag er zo tegenop om met iemand over mijn gevoelens en relatie te gaan praten. Maar toen ik eenmaal binnenkwam bij Chris, voelde ik mij direct op mijn gemak. Hij luistert goed, trekt geen partij en ook al vond ik het heel moeilijk om mijn gevoelens te verwoorden doorzag hij heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Hij vertelde mij dan hoe ik mij precies voelde. Ik stelde mij open en als je dat kan in een eerste gesprek dan ben je echt goed. Hij maakte ons bewust van bepaald gedrag en leerde ons hoe we daarmee om moesten gaan. Wij vonden het heel erg prettig en leerzaam en het heeft ons erg goed geholpen. Bedankt voor alles!

Rick

5/5

Tijdens kennismaking met Chris Roos voelde het heel goed aan, eerste indruk we zitten bij de juiste persoon . Na verloop van tijd heb ik het gevoel gehad dat ik niet begrepen werd. Maar juist dat Chris de vinger op het juiste plek kon leggen, bleef ik het geloof en het gevoel te krijgen dat wij bij het juiste therapeut Chris Roos zitten. Al met al een heel goed ervaring en gevoel om bij Chris Roos in therapie te kunnen ervaren en te beleven. Heeft ons heel veel positieve energie en kracht warmte en heel veel liefde laten bloeien. Bedankt dat je ons hierin heel positief heb kunnen begeleiden. Bedankt ervoor. Heel positief ervaren.

J

5/5

Chris heeft me in laten zien welke rol mijn gedrag heeft in mijn relatie. Die verduidelijking heeft me geholpen om in te zien dat ik daar in moet veranderen. Hij zocht met mij naar de kern en gaf me adviezen hoe hiermee om te gaan.

Lady

5/5

Na een moeilijke periode van me relatie leer ik tijdens de therapie mezelf te kennen en te waarderen. therapie bij Chris helpt mij zeker om door deze moeilijke tijd te komen, het voelt veilig en vertrouwd.

M

5/5

De therapie bij Chris is ons zeer goed bevallen. We hebben er enorm veel aan gehad. Bedankt voor alles!

Aileen

5/5

Tijdens onze kennismaking gesprek tot relatietherapie-gesprekken hebben wij Chris leren kennen als een heel warm, betrokken en prettig mens. Hij luistert goed, trekt geen partij en doorziet heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Doordat hij je snel leert begrijpen op het vlak van oude denk- en reactiepatronen, die ooit een zinvolle ‘overlevingsstrategie’ waren maar nu juist averechts werken, vandaan komen en welke dingen in het heden dit ‘oude zeer’ kunnen triggeren, begrijp je waar je plotselinge emotionele reactie vandaan komt en krijg je de mogelijkheid om ermee te leren omgaan, niet in de laatste plaats door compassie te leren hebben met jezelf. Chris doet dit op een betrokken en professionele manier, zonder oordeel, waardoor het heel veilig voelt om alles te bespreken.

Nanda

5/5

“Nooit oordelend of veroordelend en het gevoel dat er echt iemand naar ons luisterde. Dat hebben we echt als helpend ervaren. Als partner van een alcoholist verwacht je afkeuring, maar bij het Relatiehuis werden we serieus genomen en konden we werken aan het stuk dat voor ons belangrijk was.”

P & J

5/5

“We stonden echt op een breekpunt toen we bij het Relatiehuis begonnen. De terugkerende ruzies en alle gekkigheid hadden ons geestelijk gesloopt. De therapie was soms zwaar, maar achteraf echt de moeite waard. Waarmee ik niet wil zeggen dat het een wondermiddel is geweest, want we hebben nog steeds onze aanvaringen. Het verschil is, dat we het sneller doorhebben en van elkaar weten wat we echt nodig hebben.”

Judith

4/5

“Na de breuk met mijn partner, viel ik in een diep donker gat. Ik wist niet dat mijn hart letterlijk zo’n pijn kon doen. Via een kennis kwam ik bij het Relatiehuis terecht en dat voelde gelijk goed. Ik heb er veel geleerd over de relatie met mijn ex en over mezelf. Langzaam begon ik weer zelfvertrouwen te krijgen en kon ik het leven weer aan.”

Neem contact op
06-196 125 30
Whatsapp
Maak een afspraak