Vera en Ferry

4/

Tijdens een heel moeilijke periode in ons leven kwamen we bij Chris terecht.

Hij heeft ons laten inzien hoe bepaald gedrag te herkennen en te doorbreken. Zonder deze therapie was onze relatie vrijwel zeker gestrand. Nu zien we dat we hier sterker uit zijn gekomen.

Els

3/

Chris heeft ons in een verwarrende tijd veel inzicht gegeven in wat er speelde in onze relatie. Vol respect en met gevoel heeft hij ons begeleid om helderheid te krijgen in onszelf en in onze relatie. Hij ‘dwong’ ons op een warme wijze onszelf te confronteren bij wat er speelde. Zowel individueel als in ons gedrag naar elkaar toe. Het heeft er toe geleid dat we rust kregen en vol overtuiging een volgende stap konden zetten. Zonder rancune en boosheid naar elkaar toe. Een stap die uiteindelijk tot geluk zal leiden, voor ons en voor onze kinderen. En dat is uiteindelijk waar het om draait in het leven. Iedereen die dat zoekt, raad ik dan ook aan om Chris te vragen om hen daarin te begeleiden.

Melissa en Dennis

4/

We hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Chris. Na een eerste kennismaking liet hij ons nadenken of we dit traject met hem aan wilden gaan, maar die bedenktijd hadden we eigenlijk niet nodig, want er was gelijk een klik.

We vonden het fijn dat hij onpartijdig was in onze gesprekken. Je voelde je goed begrepen als je iets vertelde en hij kon je ook overtuigen om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, als dit nodig was.

Er werd gewezen op patronen in onze relatie en communicatie die ervoor zorgen dat we elkaars gevoelige snaar raakten en er werd ons geleerd deze eerder te herkennen, zodat we een eindeloze cirkel konden doorbreken.

Al met al heeft Chris ons goed geholpen en kunnen wij nu op een betere manier met elkaar communiceren. Onze relatie is nu weer beter door de handvatten die we meegekregen hebben.

Dankjewel voor alles, Chris.

Stephan en Patricia

5/5

Onze relatie zat vast en kwamen er samen niet meer uit. We hebben talloze keren geprobeerd er samen uit te komen maar het wilde maar niet lukken. Opgeven doe je natuurlijk ook niet zomaar.

Ik stelde een relatietherapeut voor, eigenlijk is dat iets waar je niet zomaar aan denkt. Na zoeken op internet kwamen we bij Chris uit, Relatiehuis Rijnmond.

Afspraak gemaakt en na de gratis introductieles waren we beide al positief en werden onze problemen van beide kanten al snel duidelijk.

Daarna hebben we een aantal sessies gevolgd en kunnen we er zeer positief op terugkijken. We zijn dankzij Chris weer gelukkig en happy met elkaar. Kortom, dit heeft onze relatie echt geholpen en zijn we zeer tevreden. Dus mensen geef niet zomaar op, kom je er zelf niet uit, denk eens na over relatietherapie.

Belinda

5/5

Ik zag er zo tegenop om met iemand over mijn gevoelens en relatie te gaan praten. Maar toen ik eenmaal binnenkwam bij Chris, voelde ik mij direct op mijn gemak. Hij luistert goed, trekt geen partij en ook al vond ik het heel moeilijk om mijn gevoelens te verwoorden doorzag hij heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Hij vertelde mij dan hoe ik mij precies voelde. Ik stelde mij open en als je dat kan in een eerste gesprek dan ben je echt goed. Hij maakte ons bewust van bepaald gedrag en leerde ons hoe we daarmee om moesten gaan. Wij vonden het heel erg prettig en leerzaam en het heeft ons erg goed geholpen. Bedankt voor alles!

Rick

5/5

Tijdens kennismaking met Chris Roos voelde het heel goed aan, eerste indruk we zitten bij de juiste persoon . Na verloop van tijd heb ik het gevoel gehad dat ik niet begrepen werd. Maar juist dat Chris de vinger op het juiste plek kon leggen, bleef ik het geloof en het gevoel te krijgen dat wij bij het juiste therapeut Chris Roos zitten. Al met al een heel goed ervaring en gevoel om bij Chris Roos in therapie te kunnen ervaren en te beleven. Heeft ons heel veel positieve energie en kracht warmte en heel veel liefde laten bloeien. Bedankt dat je ons hierin heel positief heb kunnen begeleiden. Bedankt ervoor. Heel positief ervaren.

J

5/5

Chris heeft me in laten zien welke rol mijn gedrag heeft in mijn relatie. Die verduidelijking heeft me geholpen om in te zien dat ik daar in moet veranderen. Hij zocht met mij naar de kern en gaf me adviezen hoe hiermee om te gaan.

Lady

5/5

Na een moeilijke periode van me relatie leer ik tijdens de therapie mezelf te kennen en te waarderen. therapie bij Chris helpt mij zeker om door deze moeilijke tijd te komen, het voelt veilig en vertrouwd.

M

5/5

De therapie bij Chris is ons zeer goed bevallen. We hebben er enorm veel aan gehad. Bedankt voor alles!

Aileen

5/5

Tijdens onze kennismaking gesprek tot relatietherapie-gesprekken hebben wij Chris leren kennen als een heel warm, betrokken en prettig mens. Hij luistert goed, trekt geen partij en doorziet heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Doordat hij je snel leert begrijpen op het vlak van oude denk- en reactiepatronen, die ooit een zinvolle ‘overlevingsstrategie’ waren maar nu juist averechts werken, vandaan komen en welke dingen in het heden dit ‘oude zeer’ kunnen triggeren, begrijp je waar je plotselinge emotionele reactie vandaan komt en krijg je de mogelijkheid om ermee te leren omgaan, niet in de laatste plaats door compassie te leren hebben met jezelf. Chris doet dit op een betrokken en professionele manier, zonder oordeel, waardoor het heel veilig voelt om alles te bespreken.