Online relatietherapie vanuit huis

08-04-2020

Relatiehuis Rijnmond start met online relatietherapie. En omdat het leven voor iedereen nu al moeilijk genoeg is, geven we de komende 3 maanden 25% korting op relatietherapie sessies en individuele sessies. Lees hieronder verder waarom we dit doen.

Samen sterk staan door relatietherapie via internet

We willen doorgaan. Blijven doorgaan voor iedereen die nu hulp in zijn of haar relatie nodig heeft. Maar de regels zijn duidelijk: blijf zoveel mogelijk binnen en neem de anderhalve meter afstand in acht. We moeten buigen voor het virus. Maar we willen niet barsten en daarom veren we mee en buigen we om. We gaan door met relatietherapie, maar nu dus ook relatietherapie online.

Relatietherapie op afstand brengt dichterbij elkaar

Juist in deze tijden stellen we alles in het werk om beschikbaar te zijn voor iedereen die nu hulp nodig heeft in zijn of haar relatie. Juist nu. We blijven zoveel mogelijk thuis om samen het aantal besmettingen terug te dringen. Samen met de kinderen en partner thuis. In vele gevallen gaat dat goed. In andere gevallen zorgt het overschot aan nabijheid tot irritaties en frustraties. Waar werk, sport en sociale contacten voorheen nog verstrooiing boden, is er nu geen enkele mogelijkheid om je terug te trekken.

De huidige situatie is vergelijkbaar met een snelkookpan waar ingrediënten als onzekerheid, angst en onvrede tot een kookpunt worden gebracht. En als je relatie hiervoor al niet helemaal lekker liep, zul je nu merken dat het er niet beter op wordt door zo dicht op elkaars lip te moeten leven.

Juist nu. Dit is hét moment om aan te pakken wat al langere tijd niet goed gaat tijdens een online relatietherapie sessie. Juist nu niet bevriezen, niet je kop in het zand steken of nog harder gaan schreeuwen en tieren. Dit is het moment om door relatietherapie via internet datgene onder ogen te komen wat gezien moet worden. Ons diepe verlangen naar steun en troost uit te spreken en te erkennen dat het anders moet en kan.

Juist nu. Nu we zo dicht op elkaar zitten en de ander zo ver weg lijkt. Laten we deze crisis benutten om tijdens online relatietherapie te werken aan onszelf en aan elkaar. Gek genoeg geeft deze situatie ons een unieke kans om te leren hoe we elkaar weer kunnen vinden. Al de knoppen worden ingedrukt en we worden maximaal uitgedaagd om aan te vallen, te verdedigen, te schreeuwen en te negeren. Wie zich in deze terugkerende patronen kan herkennen, weet hoe slopend dit is. Je wil de ander geen pijn doen. Er is geen kwade intentie. En toch gebeurt het.

Online relatietherapie: hoe dan?

De relatietherapie via internet gebeurt via beeldbellen en hiervoor gebruiken we het platform 24 Sessions. Dit is een professioneel en veilig instrument om op een veilige manier elkaar te ontmoeten voor een sessie. Je krijgt van ons een link toegestuurd die toegang biedt tot de online relatietherapie ruimte.

Ook voor ons is het allemaal nieuw. En al is de aanleiding slecht: we willen toch goed starten en daarom geven we tot 1 juli 25% korting op iedere online relatietherapie sessie en 25% korting op individuele online sessies. Boek nu de eerste online relatietherapie sessie voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit artikel delen:

IStock 1316201912

Kiezen voor relatietherapie is altijd kiezen voor een betere toekomst.

Relatietherapie helpt om zicht te krijgen op onderliggende patronen en deze samen te doorbreken. Hierdoor krijgt de relatie een nieuwe kans.